Le-am dat celor mai mari companii energia de a reuși.

Suntem permanent orientați către dezvoltare și îmbunătățirea calității energiei electrice furnizate.

Tinmar pe scurt

Suntem cea mai mare companie de energie cu capital privat din România

Lider în domeniul furnizării de energie electrică, Tinmar a devenit cel mai mare furnizor privat de energie din România.

Lider în servicii integrate de energie, Tinmar este un antreprenoriat românesc solid și de anvergură, dedicat livrării serviciilor integrate de utilități – electricitate, petrol și gaze naturale – clienților industriali și casnici. Ambiția noastră este de a deveni cea mai bună companie de servicii moderne de utilități din regiune.

După fuziune Tinmar Energy își continuă activitatea structurată pe trei divizii asociate liniilor de business pentru menținerea și sporirea capacității de deservire a clienților.

Intră in contact cu noi

  2,158

  MILIOANE EURO

  2,800

  CLIENȚI CORPORATE

  #1

  Prima companie
  românească listată
  la European Energy
  Exchange în 2009

  Tinmar Energy

  devine F.U.I. opțional
  conform Deciziei Autorității
  Naționale de Reglementare
  în domeniul Energiei
  nr. 341 din 28.02.2019

  #1

  Cel mai mare furnizor de energie cu capital integral privat din România

  21

  Activități de trading
  în 21 de țări (85% din U.E.) și
  prezență pe platforma ICE
  (Intercontinental Exchange)

  5

  filiale în Europa

  7,220

  GWh/an

  ENERGIE ELECTRICĂ

  3,120 GWh
  către consumatori finali
  4,100 GWh
  pe piețele de energie

  2,478

  GWh/an

  GAZE NATURALE

  cantitate
  vândută

  170.000

  TONE/AN

  DE PRODUSE PETROLIERE

  Strategia financiară

  Cifrele arată creșterea continuă a Tinmar, pe parcursul ultimilor șase ani, ceea ce este o dovadă că strategiile alese în cadrul companiei au fost cele corecte.
  Păstrarea unui portofoliu stabil, flexibilitatea față de client, menținerea pe poziția de lider și extinderea către noi piețe reprezintă în continuare prioritățile Tinmar.

  Flexibilitate

  Flexibilitatea serviciilor permite companiei să fie o interfață eficientă între marii producători de energie și gaze și consumatorii de toate tipurile.

  Produse de calitate

  Cu un mix energetic de invidiat, bazat pe o gamă variată de resurse, Tinmar vă poate furniza produsele și serviciile de care aveți nevoie, indiferent de necesitățile specifice activității pe care o desfășurați. Cu peste 1.500 de clienți activi în anul 2015, Tinmar și-a consolidat poziția pe piață și dovedește că este un partener de încredere.

  Portofoliu vast

  Începând cu comercializarea produselor petroliere, Tinmar și-a dezvoltat în următorii ani portofoliul, devenind pe rând și furnizor de energie electrică, de gaze naturale și producător de energie regenerabilă produsă de panouri solare.

  Metodele noastre au dat rezultate

  Tinmar a devenit lider de piață ca urmare a politicii sale orientată către client, cu servicii complete și pachete flexibile, precum și datorită preocupării permanente pentru dezvoltare și pentru calitatea energiei electrice furnizate. Flexibilitatea, grija față utilizatori și dezvoltarea continuă a serviciilor au adus Tinmar într-o poziție de top în preferințele clienților. Tinmar a câștigat clienți și parteneri noi în permanență, dar mai ales și-a păstrat loialitatea utilizatorilor, printr-o politică comercială eficientă.

  *valori previzionate

  Date financiare

  Competitivitatea și responsabilitatea socială rămân prioritățile companiei. Principalele valori ale Tinmar sunt profesionalismul, flexibilitatea, transparența, orientarea către client și dezvoltarea permanentă.

  Direcțiile strategice privesc noi investiții cu perfomanță durabilă, asigurând o creștere constantă și stabilă a portofoliului companiei. Menținerea pe poziția de lider și extinderea către noi piețe reprezintă în continuare prioritățile Tinmar.

  *valori previzionate

  Clienţi Tinmar Energy

  Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență cât mai bună. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu politica de utilizare.