Furnizare

Cu licențe de furnizare în România, Cehia, Croația, Ungaria, Serbia, Bulgaria și Turcia, Tinmar devine în anul 2015 furnizor regional de energie electrică.

Cel mai mare furnizor privat de energie din Romania

Prin dublarea de la un an la altul a numărului de clienţi și a cantității de energie electrică furnizată consumatorilor industriali, Tinmar a ajuns în anul 2009 la 423 GWh, în creştere cu 96,7% comparativ cu 2008, când volumul a fost de 215 GWh.

Ritmul de creştere a fost păstrat şi în anul 2010, la sfârşitul anului volumul livrat de energie către consumatorii finali atingând 938,7 GWh, ceea ce a reprezentat o creştere de 121,9% faţă de anul anterior. În 2011, cantitatea de energie livrată către consumatorii finali a fost de 1.403,9 GWh, adică 6% din piaţa concurenţială, cota menţinându-se constantă și în 2012. Anul 2013 s-a remarcat prin atingerea unei cote de 8,41%, Tinmar devenind al treilea furnizor din țară ca mărime și cel mai mare furnizor cu capital integral privat din România. În 2014, Tinmar a devenit lider de piaţă, cu o cantitate de energie electrică livrată clienţilor finali de 3,677 GWh, iar conform rapoartelor Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei, cu o cotă de 12.57% din piaţa concurenţială a consumatorilor de energie electrică din ţară. În anul 2015, în portofoliu se regăsesc aproximativ 900 de clienți finali, ce dețin peste 7.000 de locuri de consum, și o cantitate absorbită de 3.303 GWh. Același an 2015 găsește Tinmar în fruntea furnizorilor privați din țară cu o cotă de 10,27%.

Important furnizor regional de energie electrică

Prin subsidiarele sale – Tinmar Energiakereskedő Kft. și Tinmar Energy d.o.o., se obțin licențe de furnizare energie electrică către consumatorii finali în Ungaria (2008) și în Serbia (2009).

În 2015, Tinmar obține prin noile subsidiare – Tinmar Supply și Tinmar Enerji Ticaret Limited Sirketi, încă două licențe de furnizare către consumatorii finali în Bulgaria și Turcia, devenind furnizor regional de energie electrică.

Consumatori

Portofoliul Tinmar vine din domenii diferite de activitate și a crescut de la an la an. Aceasta deoarece compania încearcă în mod constant să-și adapteze politica de prețuri și modalitățile de plată, la necesitățile și particularitățile clienților săi. Din portofoliul Tinmar de consumatori finali de energie electrică, amintim câteva nume de referință:

furnizare5

Clienţi Tinmar Energy

Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență cât mai bună. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu politica de utilizare.