• Română
 • English
 • Trading

  Tinmar este un participant recunoscut pe piața Europeană de energie electrică, fiind prezent în 21 de țări

  Extindere continentală

  În 2009, Tinmar își continuă expansiunea în afara țării, prin obținerea primelor licenţe de trading de energie electrică pentru Bulgaria, Grecia, Austria și Germania. Tot în acest an, Tinmar devine prima companie românească înregistrată la European Energy Exchange (EEX).

  În 2013, Tinmar a obținut licenţele de trading de energie electrică și pentru Cehia și Slovacia. Anul 2016 găsește Tinmar activ ca furnizor licențiat de energie și/sau ca participant la piața bilaterală de energie in 21 de țări: România, Ungaria, Turcia, Serbia, Bulgaria, Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Franța, Belgia, Grecia, Italia, Olanda, Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda, Spania, Elvetia și Marea Britanie. De asemenea, suntem în curs de licențiere și pe alte trei piețe din: Croația, Polonia și Slovenia.

  Țară

  Trading

  Furnizare

  Platformă

  RO  România

  TradingFurnizare

  OPCOM

  HU  Ungaria

  TradingFurnizare

  HUPX

  TR  Turcia

  TradingFurnizare

  EEPIAS

  RS  Serbia

  TradingFurnizare

  SEEPEX

  BG  Bulgaria

  TradingFurnizare

  IBEX

  DE  Germania

  Trading

  EPEXSPOT

  AT  Austria

  Trading

  EPEXSPOT/EXAA

  CZ  Cehia

  Trading

  OTE/PXE

  SK  Slovacia

  Trading

  OKTE

  FR  Franţa

  Trading

  EEX

  BE  Belgia

  Trading

  EEX

  NL  Olanda

  Trading

  EEX

  IT  Italia

  Trading

  IPEX/EEX

  GR  Grecia

  Trading

  EEX

  NO  Norvegia

  Trading

  EEX

  SE  Suedia

  Trading

  EEX

  FL  Finlanda

  Trading

  EEX

  DK  Danemarca

  Trading

  EEX

  ES  Spania

  Trading

  EEX

  GB  Marea Britanie

  Trading

  EEX

  CH  Elveţia

  Trading

  EEX

  PL  Polonia

  În curs de
  licenţiere

  POLPX

  Rezultate excepționale în tranzacționarea de energie

  În 2014, au fost tranzacționați pe platformele de trading (atât pe piața autohtonă, cât și pe piețele externe în care Tinmar și-a stabilit prezența) 3.781 GWh. Cantitatea de energie exportată de Tinmar în 2014 a reprezentat 11% din totalul de energie exportată de România în cursul aceluiași an. În 2015, s-a înregistrat o nouă creștere a volumului de energie electrică vândută pe platformele de tranzacționare naționale și internaționale, acesta ajungând la 7.671 GWh.

  În ultimii 5 ani, am înregistrat o creștere de 800% în cantitatea de energie tranzacționată și livrată pe piețele europene. În 2016, am avut o creștere de 10%, atât în furnizarea către consumatorii finali, cât și în trading.

  În 2018, am livrat 3750 GWh cantitate totală de energie, din care 1600 GWh către consumatori finali, iar 2150 GWh au fost tranzacționați pe platformele de trading regionale.

  *valori prognozate

  Clienţi Tinmar Energy

  Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență cât mai bună. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu politica de utilizare.