Alimentăm succesul românesc.

Începând cu 2016, Tinmar devine furnizor regional, livrând produse petroliere și în țări precum Ungaria, Bulgaria și Serbia.

tinmar-oil

Suntem un partener capabil să se adapteze particularităților economice ale afacerii dumneavoastră și urmăm constant cerințele pieței.

Specialiștii Tinmar Oil dețin un know-how tehnologic bine pus la punct, astfel că oferim soluții optime, prin analiza în timp real a tuturor variabilelor și opțiunilor. Asigurăm livrare rapidă de produse de calitate și prețuri competitive. Clienții noștri beneficiază de un grad înalt de flexibilitate în gestionarea operațiunilor financiar-comerciale.

Livrarea de carburanți face parte din mixul de servicii energetice ce pot fi asigurate de Tinmar clienților săi. Gama de carburanți ce pot fi livrați în locațiile clienților acoperă segmentele standard și superior. Oferta comercială include următoarele produse:

Carburanți standard:

Benzină COR 95

Motorină standard

Carburanți superiori:

Benzină COR 98 (premium)

Motorină aditivată (premium)

Produsele descrise pot fi livrate de la următoarele depozite:

În condițiile în care piața românească a redus covârșitor producția de bitumuri rutiere, dar utilizarea lianților bituminoși este în creștere, Tinmar deține în portofoliu o ofertă de produse dedicate industriei drumurilor.

Aprovizionarea cu bitum se face din locațiile active în România în apropiere de București ( rafinaria Vega din Ploiești și Depozitul din Floresti , judetul Prahova al producatorului Orlen România), precum și din țări din Europa Centrală și de Est.

Rafinăriile si/sau depozitele locale și internaționale au fost alese în funcție de locațiile cele mai accesibile din diverse regiuni ale țării, astfel încât livrarea să se poată face în maxim 24 ore, în orice zonă a țării. Calitatea ridicată a bitumurilor este certificată de către furnizori, iar livrările se fac în conformitate cu regulile de recepție calitativă, conform standardelor internaționale.

Bitum rutier:

Bitum tip 50/70

Bitum tip 70/100

Depozite

Produsele descrise pot fi livrate de la următoarele depozite:

Oil-Map

Prin oferta de combustibili lichizi din portofoliu, Tinmar este un partener de încredere al utilizatorilor industriali si casnici în egală măsură, sprijinindu-i în administrarea responsabilă a resurselor. Conform politicilor comerciale, Tinmar vine cu alternative comerciale adaptate nevoilor clienților săi inclusiv în acest domeniu. Instalațiile de ardere care utilizează combustibili lichizi oferă energie termică la costuri scăzute și, de asemenea, reduc consumul de energie în condiții similare de solicitare termică.

Eficiența funcționarii instalațiilor depinde în mare măsură de calitatea produselor folosite. Combustibilii comercializați de Tinmar sunt omologați și fabricați sub licență, îmbunătățesc combustia și astfel conduc la o cantitate mai mică de noxe emise in atmosferă. Combustibilii lichizi deservesc centrale termice, focare industriale, boilere etc.

Oferta noastră comercială include următoarele produse:

Combustibil focare:

Combustibil termic lichid (CTL)

Calor economic tip 3 – combustibil pentru aparatele, de încălzit și preparat apă caldă

Combustibil greu:

Păcură ( tip1, tip 40/45, tip 60/35, tip 70/25 ) – utilizabilă ca și combustibil lichid la centrale termice, boilere și cazane sau pentru fabricarea uleiurilor grele, asfalturilor, uleiurilor etc.

Statistici

Cifrele de vânzări de mai jos și ritmul de creștere din momentul intrării pe piața produselor petroliere au confirmat calitatea serviciilor Tinmar. În 2014 s-au înregistrat vânzări de peste 131.000 de tone de produse petroliere, iar în 2015 s-a ajuns la o cifră de peste 165.000 de tone. Ritmul de creștere din ultimii ani se înscrie într-un trend ascendent, pe care Tinmar îl va menține, conform previziunilor, și în anii următori, prin extinderea numărului de clienți și fidelizarea clienților vechi și noi.

Ne-am susținut ritmul de creștere constant — am vândut peste 110.000 tone produse petroliere în 2018. Estimăm pentru perioada următoare o creștere a vânzărilor anuale cu 10%.

Începând cu 2016, am inceput să servim clienți la nivel regional — în țări precum Ungaria, Bulgaria și Serbia.

În anul 2018 am început să ne diferențiem nu doar ca trader de produse petroliere dar și ca Importator de produse Diesel, deschizând primele două depozite de carburanți la nivel național: în Ploiești și în Constanța.

Tinmar Oil

*valori prognozate

Condiții de livrare

Prețurile competitive la produse petroliere, termenele flexibile de plată și posibilitatea de livrare rapidă a comenzilor în toată țara fac din Tinmar un partener eficient pentru clienții săi din cele mai variate sectoare de activitate. În funcție de specificul activității desfășurate, Tinmar vă poate oferi posibilitatea plății la livrare sau termene de plată cuprinse între 7 și 120 de zile.

Cu plata la livrare

Transportul poate fi asigurat de către beneficiar sau, la cerere, de către Tinmar.

Cu plata la termen, prin acordarea unui plafon de creditare

Limita de credit se va stabili pe baza datelor financiare, în urma unei analize care se efectuează rapid, prin următorii pași: – Analiza preliminară – se efectuează pe baza codului fiscal al clientului și se concluzionează în 24 ore – Analiza finală – se efectuează doar dacă sunt îndeplinite condițiile standard de calificare (rezultatul analizei preliminare este pozitiv) și se procesează în termen de 5 zile lucrătoare de la data comunicării complete a datelor financiare necesare. Documente necesare: – ultimul bilanț închis și balanța aferentă acestuia* – balanța ultimei luni închise * însoțite de recipisa de depunere

Servicii client

În calitate de client Tinmar Oil, beneficiați de livrare rapidă, prețuri competitive și un grad înalt de flexibilitate în gestionarea operaţiunilor financiar-comerciale. În plus, Tinmar vă oferă:

1. Asistenţă pre-contractuală. Specialiștii Tinmar oferă asistență atât clienților companiei, cât și potențialilor viitori clienți, în procesul de înțelegere a mecanismelor și reglementărilor pieței de produse petroliere. 2. Contact permanent cu clienții. Puteți ajusta oricând particularitățile pachetului dumneavoastră de servicii, știut fiind că pe o piață dinamică de business este nevoie de o adaptare continuă la noi necesități. 3. Rapiditate de livrare. Resursele de care dispunem și furnizorii cu care lucrăm sunt astfel poziționați încât să puteți beneficia în termen minim de livrările de produse. Produsele petroliere pot fi furnizate în medie în termen de 24 de ore în orice zonă a țării.

 

Date fiind particularitățile produselor petroliere și a necesității furnizării în siguranță a acestor produse, specialiștii Tinmar Oil:

1) Identifică cele mai rentabile variante de livrare pentru dumneavoastră din punct de vedere financiar-comercial. De asemenea, vă pun la dispoziție instrumente financiare care vă vor ajuta să faceți cea mai avantajoasă alegere. 2) Identifică cele mai sigure servicii de transport de care aveți nevoie și vi le asigură astfel încât să recepționați produsele în siguranță și în cel mai scurt termen posibil. 3) Vă pun la dispoziție posibilitatea de a opta pentru dispozitive de stocare si livrare a carburanților. 4) Vă informează în timp util despre tendințele de modificare a prețurilor carburanților, astfel încât să puteți face ajustările necesare.

Clienţi Tinmar Energy

Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență cât mai bună. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu politica de utilizare.