• Română
 • English
 • Smart Home
  Tinmar Energy

  Ce înseamnă un sistem de Smart home?

  Un sistem de Smart Home este în, esență, o soluție inteligentă pentru locuința ta, care îți transformă spațiul de locuit într-un spațiu confortabil, adaptat nevoilor tale, dar și într-un spațiu sustenabil, cu accent pe economie. Propria locuință devine cel mai bun prieten, răspunzând direct și rapid nevoilor tale.

  Sistemul de Smart Home se bazează pe un concept unitar de electrocasnice care pot fi controlate de la distanță de către proprietar, printr-o aplicație instalată pe smartphone.

  Propria casă te ascultă și se comportă fix așa cum ai nevoie. Imaginează-ți că ești pe drum spre casă și ți-ai dori ca aerul condiționat să fie deja pornit. Poți comanda de la distanță ca aerul să pornească, de exemplu, cu 15 minute înainte să ajungi acasă. Smart, nu?

  Beneficii Smart Home Tinmar Energy

  Cu ajutorul unui sistem Smart Home Tinmar Energy economisești bani. Ai controlul absolut al consumului de energie, astfel că știi exact cât ai nevoie și cât vrei să consumi. De asemenea, îți poți ajusta obiceiurile, astfel încât să ajungi la un consum așa cum ți-l dorești.

  Sistemtul de Smart Home Tinmar Energy îți oferă confortul pe care ți-l dorești. Poți controla prin wi-fi diferite electrocasnice din casa ta și incorporează mai multe aparate, precum: sistem de securitate, termostat, controller pentru automatizări, cameră IP, sirenă de alarmă sau interfon, reunindu-le într-un singur device cu design plăcut. Soluții inteligente pentru iluminat, controlul căldurii, securitate și siguranță și sporirea confortului.

  Tinmar Energy îți asigură calitatea și garanția unor produse atent concepute, bazate pe cele mai noi tehnologii. De asemenea, te poți bucura de asistența noastră la fiecare pas, astfel încât să ne asigurăm că totul este așa cum îți dorești. Transparența și bunăstarea consumatorilor noștri sunt cele mai importante pentru noi.

  Costurile de implementare pentru un sistem de Smart Home Tinmar Energy sunt competitive și te poți ocupa chiar tu de instalarea sa.
  În plus față de tehnologia wireless, Sistemul de Smart Home Tinmar Energy funcționează și pe baza unui cablu cu mufă pentru echipamentele cu fir, astfel
  nu e nevoie de schimbarea tuturor electrocasnicelor din casă pentru a putea instala sistemul nostru.

  Ce conține sistemul Smart Home Tinmar Energy?

  Tinmar Smart Kit Ipad
  Alimentator
  6 Device-uri

  bec inteligent
  priza smart
  senzor de fum
  senzor de miscare
  multisenzor

  Clienţi Tinmar Energy

  Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență cât mai bună. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu politica de utilizare.