Sustenabilitate

Principalul obiectiv al Tinmar Energy îl reprezintă dezvoltarea în zona energiei regenerabile.

Contribuția companiei la îndeplinirea obiectivelor de dezvoltare durabilă

Decarbonizarea industriei energetice, prin resurse regenerabile, va fi necesară pentru a oferi tuturor o energie curată și accesibilă. Totodată, reprezintă și responsabilitatea Tinmar față de mediu, un proces de management prin care dorim să contribuim la dezvoltarea unei societăți durabile și performante. De aceea prin proiectele implementate, ne propunem ca până în 2025 să dezvoltăm parcuri fotovoltaice cu o producție de peste 1000Mwp.

Raport de sustenabilitate

Grupul Tinmar Energy adoptă un model de guvernanță cu o structură inter-funcțională dinamică, care implică at t conducerea superioară, cât și structura internă, pentru a împărtăși obiectivele de sustenabilitate corporativă cu toți factorii interesați și pentru a garanta un proces decizional informat, responsabil și participativ. Organizația este eficientă și transparentă și inspiră acțiuni pe termen mediu și lung.

Citește raportul complet

Politici raport sustenabilitate

Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență cât mai bună. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu politica de utilizare.