TERMENI ȘI CONDIȚII

Dragi utilizatori,

Navigarea dumneavoastră pe website-ul Tinmar Energy SA este supusă unor reguli ce privesc protejarea proprietăţii intelectuale. Astfel, toate prevederile legale cu privire la drepturile de autor sunt aplicabile website-ul www.tinmar.ro, aflat în proprietatea societății TINMAR Energy

Conţinutul acestei pagini, însemnând toate textele, imaginile, graficele, logo-urile, imaginile webcam, fişierele audio-video şi animate, precum şi aranjarea acestora sunt supuse dreptului de autor şi altor legi de protejare a proprietăţii intelectuale.

Conditii de utilizare

Acest site a fost dezvoltat de TINMAR ENERGY pentru a constitui o sursa generala de informare. Prin accesarea acestui site, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, dvs. confirmati ca ati citit, inteles, acceptat si agreat urmatorii termeni si conditii.

Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui site, va rugam sa parasiti acest site.

Proprietatea Continutului

Întregul conținut al site-ului TINMAR ENERGY este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate.

Este strict interzisă copierea, reproducerea și/sau utilizarea în orice mod a conținutului si/sau a oricărei parti din acesta fara permisiunea in scris a TINMAR ENERGY S.A

TINMAR ENERGY isi rezerva toate drepturile cu privire la cele de mai sus si isi va exercita la nevoie aceste drepturi in limitele legale.

Neangajarea raspunderii

TINMAR ENERGY depune toate eforturile pentru a transmite informaţii actualizate şi exacte, pentru a prezenta în mod cât mai clar informaţiile din acest site. TINMAR ENERGY nu garantează că prezentele pagini nu conţin erori si nu este responsabil sub nici o formă pentru nici o inadvertenţă ori descriere eronată a informaţiilor prezentate.

Prin accesarea sau utilizarea în orice mod a acestui site sunteți de acord să nu faceți responsabil TINMAR ENERGY pentru consecințele actiunilor pe care le veti întreprinde pe baza informatiilor continute de acesta.

Link-uri

Acest site poate contine link-uri catre alte site-uri care nu sunt operate sau controlate de TINMAR ENERGY, motiv pentru care TINMAR ENERGY nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul, functionalitatea si/sau politicile acelor site-uri si nici pentru orice pagube rezultate din sau in legatura cu utilizarea acestora. In situatia in care utilizatorul intra printr-un link pe astfel de site-uri, isi asuma personal orice fel de risc.

Politica de confidentialitate

Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale. TINMAR ENERGY nu va folosi aceste informatii decat pentru:

 • ofertarea, încheierea şi executarea contractelor de furnizare energie electrică, furnizare gaze naturale, prestări servicii, furnizare şi implementare de soluţii de încălzire, prestări servicii de asistenţă tehnică, asigurarea beneficiilor aferente ofertelor de furnizare gaze naturale si /energie electrică (asigurarea bunurilor în cazul fluctuațiilor de tensiune, asigurarea plații facturilor în cazul somajului și concediilor medicale, etc). În vederea executării contractelor se are în vedere orice comunicare către client prin care furnizorul transmite informaţii privind facturarea, emiterea de notificări sau preavize, date legate de intervalul de autocitire, plăţi, etc.;
 • derularea activităţilor de furnizare energie electrică şi/sau gaze naturale;
 • prestarea altor servicii la care compania s-a obligat prin contract faţă de clienţii săi;
 • activităţi de marketing, reclamă şi publicitate;
 • în vederea comunicării, prin mijloace electronice sau tradiţionale, către clienţi sau potenţiali clienţi, a unor oferte comerciale de vânzare servicii sau produse;
 • în vederea colectării eventualelor debite şi recuperare a creanţelor atât pe cale amiabilă cât şi prin intermediul acţiunilor în instanţă;
 • în legătură cu servicii de comunicaţii electronice;
 • în vederea comunicării de informaţii privind concursurile sau campaniile organizate de furnizor;
 • în vederea realizării de campanii/sondaje având ca obiectiv principal măsurarea gradului de mulţumire al clienţilor  raportat la prestarea serviciilor de către furnizor. Astfel de campanii pot fi gestionate intern de către angajaţii furnizorului, dar şi de companii terţe, specializate în colectarea de feedback de la clienţi;
 • în vederea realizării de campanii/sondaje având ca obiectiv principal măsurarea gradului de mulţumire al clienţilor  raportat la prestarea serviciilor de către furnizor. Astfel de campanii pot fi gestionate intern de către angajaţii furnizorului, dar şi de companii terţe, specializate în colectarea de feedback de la clienţi;
 • în vederea distribuirii de corespondenţă către clienţi utilizând diferiţi prestatori de servicii poştale;
 • arhivarea datelor cu caracter personal în scopuri statistice.

TINMAR ENERGY are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile mai sus specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare procesarii solicitarii dvs..

Refuzul dvs. determina imposibilitatea concretizarii serviciului solicitat.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

Conform REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI/27 aprilie 2016, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Detalii despre angajamentul de confidențialitate privind prelucrarea datelor cu caracter personal gasiti in procedura Generala de protectie a datelor cu caracter personal.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre TINMAR ENERGY la urmatoarea adresa: București, Calea Floreasca, nr. 246C, etaj 17, camera 10, sector 1, telefon 021.318.07.72, fax 021.318.07.71

Jurisdicție

TINMAR ENERGY a conceput acest site pentru a fi utilizat în România; de aceea nu garantăm că materialele de pe acest site sunt potrivite pentru utilizarea în alte teritorii. Dacă se utilizează acest website dintr-o locație din afara României, utilizatorul este singurul responsabil pentru respectarea oricăror legi locale aplicabile.

Orice reclamație privind website-ul sau utilizarea acestuia este guvernată de legile din România și jurisdicția și legea aplicabilă în orice acțiune legală generată direct sau indirect din sau în legătură cu acest website va aparține instanțelor judecătorești din București, România.

Revizuiri ale Termenilor si Conditiilor

TINMAR ENERGY isi rezerva dreptul de a schimba in orice moment termenii, conditiile si politica de utilizare a website-ului, fara o notificare prealabila.

Orice utilizare a Site-ului dupa schimbarea acestor Termeni si Conditii inseamna implicit ca utilizatorul este de acord cu modificarile aparute.

Clienţi Tinmar Energy

Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență cât mai bună. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu politica de utilizare.